161 van 180 items
asset by WebDog

Talentontwikkeling

Muzerije

  • datum opties: in overleg
  • duur: Minimaal 90 minuten
  • genre: Dans
  • locatie:Op school of bij Muzerije
  • gezelschap: Muzerije

Theater

Bepaal klassikaal het onderwerp voor jullie zelf bedachte theaterscript. Aan de hand van verschillende improvisatie oefeningen en input uit de groep, ontstaan korte scènes. Leer deze scènes voor de kijker zo duidelijk en interessant mogelijk te maken. Verdiep je in jouw personage en vergroot emoties uit. Alle verschillende scènes vormen 1 theaterstuk waarin samenwerking en podiumpresentatie het allerbelangrijkst zijn en elk personage tot zijn recht komt.
 
Singer-Song
Maak kennis met het vak Zang en alles dat daarbij komt kijken. Leer over basistechnieken, liedinterpretatie en podiumpresentatie en hoe dit toe te passen is in de praktijk. Bereid onder begeleiding van een coach een (zelf uitgekozen) lied voor alsof je gaat auditeren bij een talentenjacht. Naast bovengenoemde ‘externe’ doelen wordt er ook aandacht besteed aan zelfvertrouwen, samenwerken en hulpvaardigheid.   
 
Beeldende vorming
Experimenteer, doorloop jouw eigen creatieve proces en verbind; zodat er uiteindelijk één samenhangend geheel ontstaat. Leer bewust te kijken, inspireer elkaar en neem de ander ook mee in jouw proces. Waarom heb je dit zo gemaakt? Hoe kwam je hier op? Wat deed je eerst, en wat gebeurde er toen? Had je er gedachten of gevoelens bij? Wat valt op aan jouw werk? Stapsgewijs werk je toe naar jouw persoonlijke eindresultaat, dat eventueel gepresenteerd kan worden in een expositie.
 
Dans
Werk samen toe naar een choreografie in een bepaalde dansstijl. Om te beginnen leer je  enkele basisbewegingen onder begeleiding van een coach. Vervolgens ga je aan de slag met oefeningen om te leren improviseren. Elementen die voortkomen uit deze oefeningen, kunnen als materiaal geïntegreerd worden in de choreografie. Ook wordt er aandacht besteed aan zelfvertrouwen en non- verbaal samenwerken, om het creatieproces te stimuleren. Eindresultaat is een korte groepschoreografie gebaseerd op eigen materiaal.
 
Bovenstaande workshops kunnen los of in een reeks worden afgenomen.
 

 

MEER INFO EN RESERVEREN: 
TELEFOON:
073 - 614 10 84
E-MAIL: kunstencultuur@muzerije.nl
WEBSITE: www.muzerije.nl

 

 


© 2020 - Babel